Nyheter 2019

NY HEMSIDA!

Måndagen den 15 april lanserades SVK och alla lokalavdelningarnas nya hemsidor! Svenska Vorstehklubbens hemsida hittar du här www.vorsteh.se För att komma till SVK/Gotlands sida klickar du vidare på Lokalavdelningar och där i rullisten väljer du SVK/Gotland.

Det kan i denna övergång vara problem med anmälningar till klubbens prov och utställning. Får du Inte iväg din anmälan till något av klubbens kommande aktiviteter så skicka omgående ett mejl till Sabine! Vid en övergång som denna går det inte alltid smärtfritt vilket vi i styrelsen hoppas att Ni har överseende med.

Tids nog så kommer denna (den gamla) sidan att släckas ned, så uppgifter, information mm flyttas vartefter över till SVK/Gotlands nya hemsida.

Har du frågor/funderingar, så kontakta någon styrelsen.

 

Provledarutbildning

Under maj månad kommer SVK/Gotland att anordna en provledarutbildning för SVK/Gotlands medlemmar! Utbildningen är för Nya provledare och för provledare som Inte har tjänstgjort som provledare de senaste 3 åren. Eftersom 3 års regeln** finns, så måste ni gå om kursen igen om ni vill  komma tillbaka som provledare! Detta är också ett ypperligt tillfälle även för dig som är auktoriserad provledare att repetera dina kunskaper.

Vi har ännu inte fastställt något datum mer än att utbildningen kommer att ske under maj månad. Är Du intresserad av gå denna utbildning, så skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till Sabine senast den 20 april 2019, därefter ser vi över hur intresset är och bokar in datum för utbildningen.

Provledarutbildningen kommer att ledas av Roger Malmqvist.

**Bibehållande av auktorisation som provledare: Provledaren är skyldig att fortlöpande hålla sig väl insatt i reglerna och den praktiska tillämpningen av dessa. Provledare som Inte varit aktiv på 3 år ska påföljande år genomgå ny provledarutbildning. Om så inte sker - avauktoriseras provledaren!

Vill du läsa om vad som krävs och hur utbildningen går till, klicka här

Oktoberprovet 2018

Det finns ännu några få platser kvar till provdagarna 5-7 oktober, sista anmälnings- och betaldag är den 21 september.

Tips på boende:

Hotell Dalhem, ring och boka på tfn: 073 - 562 85 50. Enkelrum 800 kr/rum. Delat dubbelrum 500 kr/person. Frukost ingår.

Brukshotellet Romakloster, ring och boka på tfn: 0498 - 508 30.

 
Båtresa (Destination Gotland):

OBS! Inget reducerat pris till- och från Gotland under detta prov. Du bokar din båtresa via Destination Gotlands hemsida som en "vanlig resa".

 
Övrigt:

Provdagarna utgår (samlingsplats) ifrån Hotell Dalhem. Tid kommer i PM den 28 september. Mer information gällande provdagarna lämnas på morgonsamlingen.